Zárcsere azonnal a helyszínen.

A munkafolyamatok során számos folyamatot különböztetünk meg így az előre tervezett zárcsere és akut zárcsere folyamata melyhez azonnali szolgáltatás szükséges

Sorolhatnánk a számtalan esetet melyek megkövetelik a zárcsere folyamatát,egy azonban biztos az akut helyzetekben minden ügyfelünk azonnal szeretné igénybe venni a szolgáltatást. 

Ez minden esetben a helyszínen történik. 

Kevés azon ügyfelünk száma aki előre gondolkodik,egy jól működő zárbetét sajnos nem egy örök életre teszi zárhatóvá a bejárati ajtónkat. Minden szerkezeti elhasználódásnak jele van ha ezeket képesek vagyunk felmérni akkor a problémánk sem válhat akuttá. 

Zárcsere sürgősen

Ebbe a kategóriába tartozik az eltulajdonított lakáskulcsok,a betörés álltal elopott kulcsok és nem utolsó sorban az elhagyott kulcsok esete. 

A legtöbb esetben nem kérdés az azonnali zárcsere kérdése ám legtöbb ügyfelünk nem tulajdonít nagy figyelmet az esetek végkimenetelére. 

Pedig a Murphy nem alszik mindenki pontosan tudja,hogy mit kockáztat ezzel a meg nem tett lépéssel,ami hozzáteszem álltalában a töredékébe kerül mint az eltulajdonított értékek összege.

Zárcsere szolgálatunk rendelkezésére áll a nap 24 órájában és Budapest területén egy órán belül elhárítja a sürgősségi zárcsere műveletét.

Zárcsere elhasználódás miatt

Következőként sorolnám fel a zárak elhasználódását melynek apró részleteit észre lehet venni ezáltal kizárva azt a helyzetet mikor sürgős dolgunk akad de a bezárt vagy éppen ellenkezőleg nyitott ajtónk miatt nem tudjuk elhagyni otthonunkat. 

Jobb esetben elégséges a zárcsere folyamata de egyéb kritikus helyzetekben a zártestet és a zárbetétet kompletten kell cserélni a további biztonságos működtetés szempontjából.

Munkatársaink a több éves fennálásunk során nyert tapasztalatából és zárcsere terén magába szívott események sokaságából adódoan képesek megállapítani a szerkezet működése közben fellépő hiba lehetőségeket melyet a helyszínen szerviz autóink szortimentjéből azonnal pótolni tudnak.

Zárcsere hatóság szerplésével

Ezek az elcsépelt helyzetek bizonyítják,hogy mindannyian elveszünk a mindennapok forgatagában mely által elmúlnak napok hetek úgy hogy a hozzánk tartozó családtagunkra nem vetünk egy pillantást sem.

Egy beteg idős személy már nem tudja megfelelően ellátni magát és egy rosszullét miatt napokat tölthet különböző helységekben még több pozícióban ami úgy is kimerítő lehet ha az ember egészséges.

Többnyire  hozzátartozók nem elérhetőek esetekben nincs megfelelő személy aki gondot viselne az idős vagy beteg emberek felett,ilyenkor a szomszédok,barátok,hatósági személyek keresnek meg minket hogy segítsünk kinyitni az ajtót majd a művelet után zárhatóvá tenni zárcsere alkalmazásával.

Zárcsere betörés után

Mindannyiunk számára talán ez a helyzet a legborzasztóbb mikor kilátástalanság tetőzése és talán a legrosszabb napunk mellékterméke be sötétíti a legfényesebb napunkat is.

Gondoljanak bele ha most találkoznánk a közértben és elkezdeném ecsetelni,hogy kihez és mikor törtek be és a tanácsadásunkból egy mondatot nem tartottak be a porul járt ügyfeleink akkor talán Ön is legyintene egyet ,hogy ez velem nem fordulhat elő,tőlem úgysincs mit elvinni stb.

Kijelenthetjük,hogy alkalom szüli a tolvajt!

Minden betörés ellen lehet védekezni,szerintem az ügyfeleink többsége is fel tudja mérni a saját biztonságtechnikai szintjét ha körbenéz a lakóterében és megpróbálja csoportba sorolni az otthonok bejárati ajtóinka védelmét. 

Mindenen egyes ügyfelemnek azt ajánlom,hogy legalább a saját lakóterében legyen a bejárati ajtó a legjobban felszerelt és a többieknél biztonságosabb.

Miért ne ebben versenyeznének?

Sok esetben státusz szimbólum egy autó, váltogatjuk őket mert már két három évesen kijön a legújabb verzió ezáltal úgy érezzük,hogy már régi típust használunk. 

Továbbmegyek a ruháinkat télen nyáron az évszaknak megfelelően és a divatot követve cserélgetjük,jobbnál jobb és minőségi termékek fogyasztásával kényeztetjük magunkat. 

Egyre viszont senki nem gondol ezeket a ruhadarabokat,használati eszközöket ,és minőségi és szórakoztató termékeket a zárbetéteink,és ajtó zártestei zárják el az illetéktelen felhasználóktól, de erre a felszerelésüktől a tejes elhasználódásáig nem költ nem fejleszt egy árva forintot sem.

Zárcsere a betörés után sajátos logikát igényel,e területen szerzett mérhetetlen tapasztalat lehet a megfelelő eszköz az ügyfeleink gondolatmenetének átformálása,és biztonságtechnika ismeretének javítása érdekében.

 

Vigyázat! Ha mi végezzük a zárcserét az ajtók záródnak!

 

Képek

Zárcsere azonnal Zárcsere Sürgősen